Spring videre til hovedindholdet

Sådan sletter du en brugerdefineret politik

Skrevet af Daniel Towers

Når en politik ikke længere er nødvendig, kan den slettes ved hjælp af følgende trin:

  1. Vælg dit profilbilledeikon øverst til højre, og vælg derefter "Indstillinger" fra menuen.
    ​

  2. Find linket "Politikker" i navigationen på kontoinstillinger-skærmen.
    ​

  3. Find den politik, der skal slettes, i tabellen over politikker. Der er et søgeværktøj, der kan gøre dette lettere, hvis du har flere politikker på plads.
    ​

  4. Vælg navnet på politikken fra tabellen.
    ​

  5. Vælg knappen “Indstillinger”.
    ​

  6. Rul til bunden af siden og vælg knappen “Slet politik”.
    ​

  7. For at bekræfte sletningen skal du indtaste navnet på politikken i den angivne boks.
    ​

  8. Vælg knappen "Slet denne politik" for at slette politikken.
    ​

Vi har brugt ChatGPT til at oversætte den engelske version af denne artikel. Hvis du ser noget, der skal ændres, bedes du kontakte vores supportteam.

Besvarede dette dit spørgsmål?