Spring videre til hovedindholdet

Sådan sletter du en hjemmeside

Skrevet af Daniel Towers

Du skal være en konto- eller webstedsadministrator for at slette et websted.
​

  • Åbn det websted, du ønsker at slette

  • Vælg Indstillinger i øverste højre hjørne

  • Klik på knappen Slet dette websted, som er placeret nederst i venstre navigationsmenu.
    ​

  • Du vil blive bedt om at bekræfte, at du ønsker at fjerne webstedet ved at indtaste dets navn.
    ​

Bemærk venligst: når webstedet er slettet, kan det ikke gendannes.
​

Vi har brugt ChatGPT til at oversætte den engelske version af denne artikel. Hvis du ser noget, der skal ændres, bedes du kontakte vores supportteam.

Besvarede dette dit spørgsmål?